REKLAMA

Vlastní práce začíná grafickým návrhem. Pokud nemáte vlastní návrh, rádi Vám ho dle Vašich představ vytvoříme. Po Vaší korektuře a schválení následuje realizace. Snadně vnímatelné, identifikovatelné to vše musí plnit základní pravidla. Kreativní nápad, vynikající grafiku a precizní tiskové zpracování. Nechte tyto cíle realizovat náš tým.

Grafika pro katalogy a nabídkové listy
Grafika pro tiskoviny a letáky
Grafika na vozidla
Návrhy logotypů, CI manuály

Vytiskneme velkoplošný tisk libovolných formátů ve špičkové kvalitě včetně finální úpravy materiálů. Kašírování, ořezy, svařování transparentů, laminace vinylová i tekutá, svařování autoplachet, umisťování plachet na budovy, výroba rámů i lankové upínání. Na digitálním tiskovém stroji potiskneme papír, samolepící vinylové fólie, bannery, síťové bannery, textilie, folie na světélky, perforované fólie a mnoho dalších.

Plakáty
Vinyly
Billboardy
Megaboardy
Bannery
Backlighty
Dekorace
Dopravní prostředky
Podlahová grafika

Samolepící transparentní, nebo plnobarevné polepy Vám vyrobíme na míru. Realizaci zajišťujeme včetně umístění polepů například na výlohy obchodů po celé ČR. Výrobu zajišťujeme jak technologií výřezu, tak i digitálním tiskem na vinylové folie a jiné materiály. Polepy automobilů zajišťujeme jak permanentní, tak i snímatelné magnetické fólie, které lze sejmout bez poškození laku, případně využívat nosič pro více vozů najednou.

Specializujeme se na správu obchodních sítí. Realizujeme re-designy interiérů, pravidelnou výměnu nosných reklamních vizuálů a prostředků podpory prodeje. Zakázky realizujeme od grafického návrhu, výroby, umístění až po pravidelný servis.